Huishoudelijke mededeling

Beste bezoeker (s),

Telefonische bereikbaarheid gedurende   openingstijden:
De kans bestaat dat we op de vaste telefoonlijn of mobiel, gedurende openingstijden niet direct te bereiken zijn voor bestellingen. Het is dan druk in de zaak. Niet gevreesd A.U.B. , je kan het op een later moment weer proberen.

Telefonische bestelling plaatsen:
Wij waarderen het enorm wanneer klanten van tevoren hun telefonische bestelling aan ons doorgeven. We vragen je wel hierbij om rekening te houden, dat de kans bestaat dat jouw bestelling iets kan afwijken van de afgesproken tijd.

Maaltijden:
Helaas kan je geen dag maaltijden of gerechten in de winkel nuttigen. Deze gerechten zijn bestemd voor ‘Afhaal’. De mogelijkheid bestaat wel, om de ‘Fingerfoods’ zoals bijvoorbeeld een belegd broodje of een Soep in de zaak te nuttigen.

Tot smullen,

Phia’s Smulparadijs